Close
Sök
Filters

FHI Paper TPG (fd TPX)

PANTONE Fashion Home Interiors - Paper 

TPG 2.625 Paper edition banner

Pantone fashion home interior – Paper edition för er som arbetar med hårda designprodukter och släta ytor, detta är den bredaste färgskalan för design. De 2.625 färgerna produceras med högklassig tryckkvalitet (nitrocellulostryck) för maximal färgbeständighet. Alla färger har en 6-siffrig kod t.ex. 19-0000TPG* och ett namn. TPG (fd. TPX som upphörde 2015). Färger påverkas av luftfuktighet, ljuspåverkan, hantering (rena händer) och ålderseffekten, förvara systemet stängt, torrt och mörkt. 

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida

Paper Guide 2625 TPG

Kromatisk färgordning; med 2.625 färger (inkl 315 nya) i två solfjädrar för såväl inredning som mode. TPG (Textile Paper Green) matchar vårt TCX (Textile Cotton X), vilket förenklar och möjliggör mångsidighet i designprocessen. TPG-färger uppnås genom att applicera en lack på en belagd
lagerpapper. Det perfekta färdiga verktyget för inspiration och färgkommunikation för
keramik, färg, kosmetika, modetillbehör och lädervaror.
2 050,00 SEK

Paper Specifier 2625 TPG

För design; färgsystem med hög standard i läcker kromatisk färgordning, med 2625 färger varav 315 nyligen adderade. Idealisk produkt, men rivbara färgchips för att enkelt kunna kommunicera färg med kunder och leverantörer, både på språng och på kontoret.
6 400,00 SEK

Paper Spec+guide 2625 TPG

Kromatisk färgordning! Nu med 2625 färger varav 315 nya. Detta praktiska paket kombinerar färginspiration för hårda och mjuka varor, med såväl bärbar guide och pärm med perforerade chips för att enkelt kunna dela dina val såväl internt som externt. Idealisk för designers att kommunicera färg med kunder och leverantörer, både på språng och på kontoret.
7 700,00 SEK

Pappersark TPG 21x28cm

Pantone TPG Sheet. Saknat stora Pantoneklipp? Nu lanseras stora Pantone-ark TPG (fd.TPX*) - Pantone Fashion + Home + Interior paper edition för produktdesigners, kvalitetsansvariga och varumärkesägare. Härliga 2.625 färger att arbeta med i ark 21 x 28 cm - stora nog att avgöra färgsättning på en större produkt. Levereras inplastade tills de ska brukas av säkerhets skäl. På baksidan är färgens färgkod+namn tryckt samt rutnät för att enkelt skära prover till färgkartor.

135,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.