Close
Sök
Filters

Barn

Barntrender har utvecklats till ett eget begrepp, inte bara färg och form men även livsstil, intressen och beteenden som är en del av barnens liv. Det är en analys av vad som intresserar dem inom allt från kläder, accessorarer, leksaker, sportaccessoarer för en nutida livsstil ...i skolan, med hobbies och hemma som leder till trendguider vi erbjuder. Att kommunicera med barn som målgrupp är en spännande men krävande process! Vi representerar några av världens främsta trendanalytiker av Barntrender. Vi erbjuder online trendservice, barntrendböcker för färg, form, mönster, plagg, grafisk design. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer!

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida

Carlin Kids Digital

Vår/sommar 2019.
NTERAKTIV DIGITAL TRENDBOK /online Baby & juniortrend med rätt attityd. Carlins trender för baby/barn är en komplett presentation av säsongens; färger, trendteman, styling, materialval, grafisk kommunikation, detaljer och accessoarer. Carlin Kids är omtyckt för sina fantastiska färgval, sin expertis inom barnmode och är därför ett suveränt arbetsredskap för designers & inköpare.
10 400,00 SEK

Collezioni Bambini & Baby SS18

Prenumeration 2/år
This comprehensive magazine is specialised in fashion and accessories for children aged between 4 and 14 years, providing the latest designs, collections and products from Italy, France, Spain and Germany.
940,00 SEK

Colour Essence Children

Autumn/Winter 2019-20, Tidig färgtrend för barn.
Färgtrenden i textila färgprover med ref. till Pantone Fashion & Home system. Enkel att förstå och använda. Fyra teman med totalt 28 textila färgprover. Innehåller ej djupare analys av trendteman/influenser eller styling.
1 660,00 SEK

Colour Essence Sport

Vår/sommar 2019.
18 månader före den avsedda säsongen, presenteras dessa färgkort innehållande fundamental information angående färghumör, och förser därmed nyckeln till dina tidiga och individuella färgkoncept.
1 660,00 SEK

d.cipher Pure ACTIVATE Colour

Höst/vinter 2019-20.
Specialfärgtrender för Street Active från d.cipher fm London! Tidig färgtrend med dciphers egna bomullsprover
•Färgfamiljer med de bästa nyanserna
•Färgkombinationer, hur använder jag trendfärgerna
14 950,00 SEK

d.cipher Pure ACTIVATE Colour

Vår/Sommar 2020, Specialfärgtrender för Street Active från d.cipher fm London! Tidig färgtrend med dciphers egna bomullsprover
•Färgfamiljer med de bästa nyanserna
•Färgkombinationer, hur använder jag trendfärgerna
15 490,00 SEK

Kids Wear

Prenumeration 2/år.
Kid's wear är ett samtida magasin med hög trendfaktor och kreativa bildsekvenser. Design och innehåll är banbrytande inom sitt område för barn. Presenterar de senaste trenderna för mode, livsstil och kultur. Även foton med fokus på säsongens ”highlights”. Engelsk text.
265,00 SEK

Minicool Kids & Youth

Vår/sommar 2019.
Guldgruva för dig som designar för barn!
En grafisk trendbok dedikerad till de små ca 3 - 7 år. Boken är till bredden full med grafik och härliga färger!
11 900,00 SEK

Minicool Kids & Youth

Höst/Vinter 2019-20, en fantastisk bok för dig som designar för barn! Grafisk trendbok dedikerad till barn 3 - 12 år. Boken är till bredden full med grafik och härliga färger. Inkl USB för mönster och skisser som ingår original. Ltd edition.
11 900,00 SEK

Minicool Newborn & Baby

Höst/Vinter 2019-20, trendbok för de allra minstas värld, med fokus på mönster, färgsättningar och produktdesign. Originalmönster och skisser för nedladdning på bif.USB.
11 900,00 SEK

Minicool Newborn & Baby

Vår/sommar 2019 - Guldgruva för dig som designar för baby!
En grafisk trendbok dedikerad till de allra minsta, ca 0-4 år. Boken är till bredden full med grafik och härliga färger! Fyra huvudtrender med flertal teman som numera är sammankopplade till huvudtrenden. Färgkarta till varje trend inkl. färgkombinationer. Alla färgreferenser i Pantone® Textile. Allt tydligt presenterat och mycket inspirerande bildkollage.
11 900,00 SEK

NL CloseUp Kids

Prenumeration 4utgåvor/år.

Next Look CLOSE-UP KIDS!
Barnmodetrenderna från de ledande Catwalk-visningarna och mässorna för barn/junior. Särskild fokus på mässorna Florentine Pitti event och Fimi i Valencia. Kids är uppdelad i 2 huvudområden: Pojk resp. Flick med uppdelning på produktkategorier för snabb överblick och känsla för barnmodetrenden och alla detaljer: Ytterplagg, Stickat, Casualwear till de lite mer välklädda. Även accessoarer som skor, väskor, ryggsäckar och kepsar/mössor. En bra överblick över alla de främsta internationella varumärkerna inom barnkläder för tjejer & killar.
920,00 SEK

Scout Casual Ebook+ Pantone pkt SS2019

Gjord exklusivt för casual, denim, sport, leisure & aktiv marknaden! Innehåller spaning från musikfestivaler, utställningar, sport event, vad som setts i städer (street). Trendteman med tillhörande färgkarta, färgharmonier och styling inom både vävt och stickat.
11 930,00 SEK

Scout Casual AW19-20 Ebook+Pantone Swatchpack

Höst/Vinter 2019-20 Gjord exklusivt för casual, denim, sport, leisure & aktiv marknaden! Innehåller spaning från musikfestivaler, utställningar, sport event, vad som setts i städer (street). Trendteman med tillhörande färgkarta, färgharmonier och styling inom både vävt och stickat.
11 930,00 SEK

Style Right Babywear

Vår/Sommar 2019.

STYLE Right Baby är en rikligt illustrerad trendbok för olika plaggtyper. Den riktar sig till designers och produktutvecklare som arbetar med plagg från spädbarn till 5-åring.
9 300,00 SEK

Style Right Babywear

Höst/Vinter 2019-20, Baby är en rikligt illustrerad trendbok för olika plaggtyper. Den riktar sig till designers och produktutvecklare som arbetar med plagg från spädbarn till 5-åring.
9 300,00 SEK

Style Right Kidswear

Höst/Vinter 2019-20, Kid's är en rikligt illustrerad trendbok för olika plaggtyper. Den riktar sig till designers och produktutvecklare som arbetar med plagg från ca 5 år till ung tonåring.
9 300,00 SEK

Style Right Kidswear

Vår/Sommar 2019.
STYLE Right Kid's är en rikligt illustrerad trendbok för olika plaggtyper. Den riktar sig till designers och produktutvecklare som arbetar med plagg från ca 5 år till ung tonåring.
9 300,00 SEK

Trend Bible Kids AW19-20

Trendboken är unik för Baby Barn Lifestyle sortiment både för textila och hårda produkter, med originalmönster för fri användning, Pantone färgreferenser, komplett konceptbok. välj mellan Digital, Bok eller som paket av båda, se respektive artikel nedan.
Från 16 750,00 SEK

Trend Bible Kids Life Ebook

Vår/sommar 2019. E-book digital - trendboken är unik för Baby Barn Lifestyle sortiment både för textila och hårda produkter, med originalmönster för fri användning, Pantone färgreferenser, komplett konceptbok.
16 750,00 SEK

Filtrera

Filter by:

Rensa alla

Navigation

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.