Close
Sök
Filters

Nyhet: vi lanserar ColourHouse Virtual Showroom. Möt oss online, i det personliga mötet. Vi visar Trendböcker, Färgsystem, Magasin, Online Trendservicar. Kontakt: ring +46 (0)31124455 eller maila demo@colourhouse.se

Next Trend seminar AW 21-22 - detta är kanske säsongens viktigaste dag och vi vet att ni räknar med oss, så vi behåller planerna för seminariet i slutet av maj!
Boka-Tidigt-Pris - Nya villkor för bekväma bokningar: boka nu, vi fakturerar i slutet av april. Om seminariet ställs in på grund av Corona viruset erbjuder vi naturligvis avbokning / återbetalning eller ombokning till SS22, Next Trend 1-3 dec

Do not forget to choose English if needed and your Currency for accurate prices on the webshops header.

Kampanjer & Nyheter

Cotton Passport 2625 TCX

HELT NY - 315 nya färger och ny kromatisk färgordning! Med detta prisvärda och bärbara verktyg kan du enkelt ta med alla 2 625 Pantone Fashion, Home + Interiors (FHI) Färger. Den har en perfekt storlek för att kunna se de exakta färgerna var som helst - tygaffärer, showrooms, kundmöten och fabriker. Se och välj enkelt och snabbt från hela utbudet av FHI-färger på bomull.
6 590,00 SEK

Cotton Planner 2625 TCX

HELT NY - 315 nya färger och ny kromatisk färgordning! Nu totalt 2 625 marknadsdrivna mode, hem + interiörer färger i en kompakt skrivbordsreferens. Pantone Cotton Planner
är ett praktiskt arbetsplatsverktyg för formgivare och interna färgsättare att visualisera och specificera Pantone-färger för applikationer för textil, mode och inredning.
11 600,00 SEK

Cotton Chip Set 2625 TCX

HELT NY - 315 nya färger och ny kromatisk färgordning, totalt 2625 färger! Cotton Chip Set erbjuder ett mångsidigt verktyg för att välja, jämföra och analysera alla Pantones mode, hem + interiörer färger med löstagbara färgklipp. Cotton Chip Set är ett idealiskt
format för formgivare och färgsättare att bygga paletter, presentera moodboards och
kommunicera färg för alla typer av textilprodukter.
24 900,00 SEK

Cotton Swatch Library 2625 TCX

HELT NY - 315 nya färger och ny kromatisk färgordning! Cotton Swatch Library ger ett komplett
urval i stora löstagbara bomullsfärgprover för mode, hem + interiörer. I en helt ny förbättrad layout gör att du kan se upp 70 färger samtidigt,
per sida. Färgproverna har också uppdaterats med namn på fickorna för enkel återplacering. Denna mycket omfattande och fantastiska arbetsredskap med samtliga 2 625 bomullsfärger är drömmen för alla designers och team som arbetar i textilier, mjuka
varor och kläder.
79 000,00 SEK

Cotton Sw Libr Update 315 TCX

HELT NY - 315 nya färger - Efter omfattande trendforskning och marknadsanalys, har denna kollektion av 315 nya färger valts för att återspegla nuvarande och framtida färgbehov inom mode, inredning och produktdesign.
8 780,00 SEK

Paper Guide 2625 TPG

HELT NY - 315 nya färger och ny kromatisk färgordning! Nu med 2 625 noggrant valda färger i två bärbara handhållna guider för såväl inredning som mode. TPG (Textile Paper Green) matchar vårt TCX (Textile Cotton X), vilket förenklar och möjliggör mångsidighet i designprocessen. TPG-färger uppnås genom att applicera en lack på en belagd
lagerpapper. Det perfekta färdiga verktyget för inspiration och färgkommunikation för
keramik, färg, kosmetika, modetillbehör och lädervaror.
2 260,00 SEK

Paper Specifier 2625 TPG

HELT NY - 315 nya färger och ny kromatisk färgordning! Nu med 2625 färger! Idealisk produkt, men rivbara färgchips för att enkelt kunna kommunicera färg med kunder och leverantörer, både på språng och på kontoret.
6 850,00 SEK

Paper Spec+guide 2625 TPG

HELT NY - 315 nya färger och ny kromatisk färgordning! Nu med 2625 färger! Detta praktiska paket kombinerar färginspiration för hårda och mjuka varor, med såväl bärbar guide och pärm med perforerade chips för att enkelt kunna dela dina val såväl internt som externt. Idealisk för designers att kommunicera färg med kunder och leverantörer, både på språng och på kontoret.
8 250,00 SEK

Paper Guide Update 315 TPG

HELT NY - 315 nya färger! Denna guide ger färginspiration för hårda och mjuka varor. Idealisk för designers att kommunicera färg med kunder och leverantörer, både på språng och på kontoret.
810,00 SEK

Paper Spec+guide Update315 TPG

HELT NY - 315 nya färger! Detta praktiska paket kombinerar färginspiration för hårda och mjuka varor, med såväl bärbar guide och pärm med perforerade chips för att enkelt kunna dela dina val såväl internt som externt. Idealisk för designers att kommunicera färg med kunder och leverantörer, både på språng och på kontoret.
2 900,00 SEK

Pastels & Neon Guide C&U

Nedsatt pga nytt omslag, så långt lagret räcker - PASTELS & NEON GUIDE består av 154 solida pastellfärger och 56 solida neonfärger i både matt och blankt format, allt i samma guide.
995,00 SEK
Specialpris
750,00 SEK

Pastels & Neon Chips C&U

Nedsatt pga nytt omslag, så långt lagret räcker - PASTELS & NEON CHIPS består av 154 solida pastellfärger och 56 solida neonfärger i både matt och blankt format, allt i samma guide.
1 975,00 SEK
Specialpris
1 500,00 SEK

Textile Report

Starta en prenumeration idag och få två extra nummer utan kostnad! Publiceras 4 gånger/år. Detta är ett tidigt och högklassigt trendmagasin för DAM trender. Med fokus på Styling inkl. färger, trendteman, materialinspiration, stylingideer och enskilda plagg med detaljer.
2 920,00 SEK

NEXT Interior Trend

Vår/sommar 2021 är publicerad med fyra huvudtrender: Beige Homage| Rustic Provenance|Light Reflections|Clean Sea. Next Interior Trend guide ger dig som designer, inköpare och tillverkare inom inredning tillgång till de viktigaste nyckeltrenderna och hur du kan applicera dessa på dina egna produkter och sortiment.

Extra färgprover i två material. Lägg till färgprovspaket innehållande alla 32 färgerna för säsongen i Pantone TCX 1/4 Cotton smartcard (strips) eller 1/4 TPG paper sheets nedan.
4 950,00 SEK

ViewTextile+View2

Starta en prenumeration idag och få ett extra nummer av varje titel utan kostnad! Publiceras 6 gånger/år. Kombination av 2 magasinstitlar signerade David Shah. Om man skulle välja ett trendmagasin som får kallas modebibel, är det View Textile. Magasinet har utökats med 2 renodlade street/denim/casual sportutgåvor/år - View2.
Tidig analys med fokus på sport, casual och jeans för dam/herr/barn.
3 200,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.