Close
Sök
Filters

RAL Plastics

RAL PLASTICS - Färgstandard för plast

I RAL Plastics har man valt att bygga systemet med polypropylen, vilket används i en rad olika produkter världen över. Därav säkerställer du enkelheten i att uppnå rätt färg och sparar både tid och pengar.

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida

RAL Classic 100 Plastic Plates

RAL Plastics – färgstandarden för plastprover.

För RAL Plastics valdes polypropylen som försäkrar diversifierat tillämplighet. RAL Plastics garanterar bästa möjliga översättningen av RAL färgnyanser till identiska nyanser för plast.

Genom att använda sig av RAL Plastics sparar producenter och framställare av plastprodukter tid, kostnader och råa material. Detta material är också en ideell partner för innovativ arkitektur.
10 290,00 SEK

RAL Design 200 Plastic Chips

I denna utgåva av RAL Plastics har de handplockat 200 nya RAL färger från RAL Design systemet - flitigt använt av arkitekter, designers och produktutvecklare.
17 850,00 SEK

RAL Classic& Design 300 Plates

RAL P1 och P2 finns och tillgängliga som ett komplett set, bestående av 100 klassiska färger samt 200 design färgpaletter i plast
25 920,00 SEK

RAL Classic Plastic Plate A6

100 st. av Classic systemets färger finns även att beställa som plastchips. RAL Plastics färgprover är multifunktionella och erbjuder mängder av fördelar i praktiken.

Tre olika yt-texturer och tre olika materialtjocklekar förser användaren med ett realistiskt intryck på hur färger kommer se ut under olika materialapplikationer.
147,00 SEK

RAL Design Plastic Plate A6

200 st. av Design systemets färger (160 opaka & 40 transparenta) finns även att beställa som plastchips. RAL Plastics färgprover är multifunktionella och erbjuder mängder av fördelar i praktiken.

Tre olika yt-texturer och tre olika materialtjocklekar förser användaren med ett realistiskt intryck på hur färger kommer se ut under olika materialapplikationer.
147,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.