Close
Sök
Filters

Betalning

ColourHouse erbjuder olika betalningsalternativ; kortbetalning, swishbetalning och fakturabetalning.

Kontokort/kreditkort

Du kan betala med bank/kreditkort. När du betalar med konto/kreditkort uppger du kortnumret på framsidan av kortet som består av en sifferkombination av 16 siffror. Den 3 tecken långa säkerhetskoden dvs CVV2 som används för onlinebetalningar, kan hittas på baksidan av kortet till höger om signaturområdet. Du använder således först sifferkombinationen på 16 siffror först och verifierar därefter med hjälp av säkerhetskoden på 3 siffror.

Kreditkort

Vi accepterar alla Visa- och Mastercard- kreditkort.

Visa Electron:

Du kan även betala med ditt Visa Electron-kort, om du har aktiverat möjligheten att betala online. Då du lägger din beställning, flyttas du automatiskt till din banks identifierings-system.

Swish betalning

Du kan betala din beställning via Swish direkt via din telefon med ditt bank-id. Swish betalas till ett telefonnummer för företag: 1236687966 (COLOURHOUSE I GÖTEBORG AB) Vänligen ange ev. företag, beställarens namn i meddelandefältet för snabbare hantering. Ordern processas efter betalningen har genomförts

Faktura

Vi erbjuder möjligheten att betala köpet på faktura eller flexibelt i olika delar. Vid ansökan om faktura från ColourHouse görs en sedvanlig kreditcheck med vår samarbetsparter Business check. ColourHouse förbehåller sig rätten att godkänna och ta bort möjligheten till kredit/faktura. Om kunden väljer faktura som betalningsmetod och blir godkänd, skickas den till kunden på via post i samband med att beställningen skickas från lagret. Kunden har då ett visst antal dagar på sig att betala fakturan, då beställningen skickats. Om fakturans förfallodatum har passerat utan att ColourHouse tagit emot någon betalning, skickar vi en påminnelsefaktura. På denna tillkommer en påminnelseavgift och eventuell dröjsmålsränta.Har du frågor gällande fakturan så ber vi dig att kontakta oss på telefon +46 (0)31-124455 alternativt support@colourhouse.se

Kortbetalning

Väljer du kortbetalning använder vi kryptering genom vår sammarbetspartner DIBS under alla dina transaktioner för att säkerställa din trygghet i samband med kortköp så du inte riskerar att dina kortuppgifter hamnar i orätta händer. Du kan betala med VISA, Mastercard eller annat betalningskort som anges som alternativ vid betalningstillfället. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-kod. Kortnummer lagras ej av ColourHouse efter genomförd transaktion.

Kan du inte betala med kort? Följande kan vara orsaken till att du inte får betala med kort i nätbutiken samt utföra signering med 3Dsecure/BankID. • Du har inte Java installerad på din dator. Signering med 3D Secure innebär för de flesta kunder användning av Java. Om du inte har Java installerat, kommer du att få upp en vit sida utan att kunna fullföra ditt köp. • Du använder en enhet som inte stöder Java. De flesta Visa/Mastercard kort kräver underteckning med 3-D Secure.

Kunden kan betala med följande bankers debit- och kredit-kort: I samband med kortbetalningen, bör kunden ange kortets nummer, kortets sista, CVC-koden samt vid betalning med vissa kort även 3D secure-koden. Förutom detta, kan vissa banker kräva en separat bank-id. Kontrollera även att du aktiverat möjligheten för online-köp med ditt kort innan du betalar.  

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.