Close
Sök
Filters

Next Trend Studio

Live broadcast - egen dag & tid

Nu har vi sänt vårt 3e och sista* Next Trend SS22-event för den här säsongen. Vi hoppas att du har blivit boostad av vår andra säsong av live event, inte bara våra föreläsare utan även många av er åhörare deltog från många delar av världen, många också fortfarande hemifrån! Vårt mål är att förstärka och förena för oss som älskar och jobbar med design i någon form, vi hoppas att vi lyckades!

Vi kommer snart tillbaka med info här om ett nytt event för höst/vinter 2022-23 !

*********

SS22: vi live-sänder för dig och ditt företag egen dag och tid 

OM DU INNAN DESS VILL SE S/S 2022 kan du boka en egen Broadcast för ditt företag 'on demand' vid en tidpunkt som passar dig! Utsändningen är 4 timmar, 37 min, så en halvdag med boost för ert team, kanske inköpskontor, från design, marknad till kommunikations-avd! 

VÅRA FÖRELÄSARE:
Våra föreläsare ger sitt unika perspektiv på kommande trender, konsumentbeteenden som utvecklas kontinuerligt, hur det konceptualiseras och ser ut för planering av sortiment, färg och kommunikations-strategi och varför. Som besökare ges du ett utmärkt tillfälle att få en överskådlig vy av VÅRSOMMAR 22 från fyra oberoende trendbyråer. Alla publikationer och online trendservicar som våra föreläsare representerar, fnner du på Colourhouse.se

 

Ambre Venissac, CARLIN, Paris

Tony Bannister, SCOUT, Sydney

Sharon Graubard, MINTMODA, New York

David R Shah, View publications, Amsterdam

 

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida

Next Trend online Group 100 - on demand

Next Trend Online Group access* SS 2022 event

Gäller ett datum som passar ditt företag. Stäms av efter bokning.

Vi är så stolta, att trots covid-19, kunna producera och livesända från Next Trend Studio i samarbete med våra trendpartners även denna säsong.

Obegränsad access för upp till 100 deltagare, för internt bruk inom samma företag (fler deltagare kan köpas till). Delta på era villkor, som team, var och en för sig, på kontor och/eller hemmakontor. Alla anställda ni önskar erbjuda access är välkomna oavsett om de arbetar hemifrån, från kontoret, distans eller mixat.

Betalning oss tillhanda före event går av stapeln.
39 000,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.