Close
Sök
Filters

Next Trend seminarium

Presenteras av ColourHouse Event

Vi hälsar ett nytt decenium välkommet: 2020-talet nu kommer vi! 

Våra suveräna globala trendpartners är tillbaka i Skandinavien för en ny inspirerande färg-livsstil-style-trend-strategi-dag i en stad nära dig i december 2018.

Nu när kreativitet och färg återkommit inom mode, inredning och design, omfamnar vi starten på ett nytt decennium med utmaningar inom konsumentbeteenden, designuttryck i en massmedial tid, materialval, etik, miljömedvetenhet, varumräkesbyggande och detaljhandelns multipla kanaler. Nya konsumentbeteende-landskap utvecklas i denna stund, vi vill bringa klarhet i vad det betyder för design, från mode/inredning/industridesign till skönhet/hälsa och välbefinnande. Seminariet introducerar trend & strategianalyser genom våra partenrs presentationer och specialgjorda moodboards, filmer, koncept och designidéer som hjälper dig att förbereda starten för ett nytt väldesignat decennium. Seminariet är unikt och kan endast upplevas på plats i december.

Boka in dig och ditt team nedan för säsongens mest givande trend & designseminarium, Köpenhamn 4 Dec | Stockholm 5 Dec | Göteborg 6 Dec. En halvdag fylld med inspiration - färg -trend -design - livsstil - style för dam, herr, barn, accessoarer, sport, skönhet, interiör samt designinspiration. Enkel dokumentation ingår. Seminarium på engelska. Välj stad nedan för tidsschema och för att boka!

GRUPPBOKNING ERBJUDANDE
1-4 pers 2.950 sek/person
5-9 pers 2.800 sek/person
+ 10 pers 2.650 sek/person

VÅRA TREND & STRATEGIBYRÅER - FÖREDRAGSHÅLLARNA FOKUSERAR PÅ SS2020 & DÄREFTER

 

Våra föreläsare ger sitt unika perspektiv på kommande trender, konsumentbeteenden utvecklas kontinuerligt, hur det konceptualiseras och ser ut för planering av sortiment, färg och kommunikations-strategi och varför. Som besökare ges du ett utmärkt tillfälle att få en överskådlig vy av 2020 från tre byråer, fritt att tolka för ert företag. Alla publikationer våra föreläsare baserar föredragen på finner du på colourhouse.se


Christine Foden, D.CIPHER FM, London

Färgspecialisten, trend- & livsstilforskaren med en fantastisk känsla! Väl underbyggda färgtrender, tolkade i lättförståeliga koncept med styling, material, mönster, inredning samt style. Christine Foden är fascinerad av kontrasterna som när skönhet möter det fula, något hon ofta laborerar med i sina presentationer, som är både tänkvärda, trendkänsliga, ofta med en humor som den skandinaviska marknaden triggas av, skarpsynt och kommersiellt. D.cipher designstudio publicerar tre trendprognoser varje halvår, Activate, Women och Men, alla med exklusiva färgval för rätta känslan. Böckerna är publicerade för SS20.


David Shah, View Publications, The Netherlands

David R Shah, kanske marknadens absolut mest meriterade föreläsare. Producent av världens bästsäljande magasin, trendmaterial och färgprognoser, 30 års erfarenhet av textil produktion i Asien, konsult till många av de stora varumärken och alltid efterfrågad som föreläsare. Ni som besökt Next Trend seminar tidigare genom åren, vet att det är full fart i hans presentationer, ibland går det så fort att det är svårt att hinna med och däför brukar han vara generös med att dela med sig delar av presentationen.

 
Michael Fisher, FS Creative, N.Y

Michael Fisher, vice president och creative director FS New York. Michael har de senaste 10 åren arbetat inom trend forecasting, dessförinnan fashion director för herr & sportswear på Bloomingdale's, inköp på Barneys N.Y. och startade sin karriär inom marknadsföring hos Ralph Lauren. Michael har rest till över 20 länder i sin karriär "- jag älskar mina tidigare resor till Skandinavien, inte bara för det vackra landskapet, men för öppenhjärtligheten bland människor och det starka fokus man upplever driver funktionell och meningsfull design"

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.