Close
Sök
Filters

Sociala medier utbildning

Lyft era kundrelationer med hjälp av sociala medier
Med Instagram som utgångspunkt och huvudfokus erbjuder vi en högintensiv utbildning i sociala medier. När du lämnar kursen har du direkt en större förståelse för den stora rollen sociala medier spelar in i dagens marknadsföring. Vi lär dig hur ditt företag eller din organisation kan marknadsföra era produkter/tjänster och lyfta era kundrelationer med hjälp av sociala medier. 2h 30 min ink. fikapaus.

Långsiktig strategi
Under kursen lär vi dig vikten av att skapa en långsiktig strategi. Vi pratar om behovet av handlingsplan, samt att skapa långsiktiga mål och delmål.

Den här kursen passar dig!
Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som har påbörjat arbetet med sociala medier och vill ta er närvaro till en högre nivå. Kursen guidar er genom sociala medier i allmänhet och Instagram i synnerhet.

Kursens innehåll
Introduktion till sociala kanaler
Skapa en handlingsplan
Analysera dagsläget
Vad bör din strategi innehålla
Granska dina konkurrenter
Kartlägg och undersök din målgrupp
Skapa relevant och engagerande innehåll
Sätt upp mål och skapa delmål
Hur många kanaler ska du finnas med i och i vilka?
Vad ska du ha för innehåll i de olika kanalerna?
Besvara kunder i sociala medier – att vara förberedd

Förberedelser
Vi ber dig ladda ner appen Instagram och att du har skapat en användarprofil där.  Kursledare är Martin Wendelbo-Hansson

Martin har många års praktisk erfarenhet av social medier, att utveckla och driva portaler, webbplatser, bloggar samt har en stark passion för digital kommunikation. Martin brinner för att ge inspiration och konkreta tips på hur sociala medier kan användas på bästa sätt.

En person eller hela team?!
Är det bara du som vill gå, eller kanske ni är ett helt team som planerar att skapa en gemensam kunskapsbas och förståelse hur sociala medier fungerar och bäst kan användas. Nedan kan du enkelt boka in en eller några medarbetare för deltagande i grupp, men är ni många eller vill att vi besöker er, så går det utmärkt. Grupper upp till 20 personer kan vi ta emot i vårt kontor till en kostnad av 14.500kr per tillfälle. Genomförande i era lokaler sker mot tillägg av 5000kr samt resa-, kost-, & logikostnader. Kontakta mig för planering; martin@colourhouse.se

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida

Sociala Medier GBG 7/6

Välkommen torsdag den 7 juni, kl 9-12:00

Det blir en inspirerande djupdykning i att förstå och använda sociala Medier på rätt sätt!

Vi ses i ColourHouse lokaler på Klippan 1C i Göteborg.
1 450,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.