Close
Sök
Filters

Pop-up ColourHouse

PopUp Borås

Pop-up Borås 3-5 september

Nu kommer vi tillbaka till Textile Center i Borås: lokal DENIM 1 trappa upp, tacksamma för generöst samarbete med Marketplace Borås. I 3 dagar håller ColourHouse öppet hus, bara att komma när det passar dig, ta del av vårt sortiment och alla säsongens nyheter inom designmagasin, trendböcker, färgsystem, grafiska böcker och gärna för ett trevligt samtal. Företag, designers, elever, lärare, alla är välkomna! Vi är också glada att erbjuda lunchseminarie dock med begränsat antal platser. 

Brand logo platform

Vi tar med stora delar av vårt sortiment, från Ljusskåp, färgsystem, trendböcker SS20, AW20-21 & SS21 till trendmagasin, grafiska böcker och digitala färgredskap.

 

Praktiskt färgseminarium

Föreläsning, design och färgval, hur säkrar jag att rätt färg blir producerad 

Joakim Klarsten är tillbaka och förklarar hur du kan förstå, förbättra och kommunicera färgval genom designprocess, via produktion, kommunikation till erbjudande inom ehandel, trycksaker och i butik. Vi presenterar anledningarna till att färgsättning på en produkt kan vara både ett vinnande koncept och en risk, när det gäller försäljning och marginaler. Hur kan du undvika returer pga färgen? Säkra upp ert colour management, vi berättar om de smartaste redskapen och hur du använder dem effektivt. Vi har 20 platser totalt, så boka nu:

Onsdag 4 september 12.00-13.00

Boka platser genom joakim@colourhouse.se 

* No show, seminarierna är kostnadsfria, men vi tar ut en avgift 200:- för bokade platser som inte kommer.  

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.