Close
Sök
Filters

Grafiska solida färger (PMS)

Pantone PLUS (fd PMS)

Pantones grafiska system: PANTONE MATCHING SYSTEM®, PMS ändrade för ett antal år sedan namnet till Pantone PLUS, men är fortfarande mest känt som PMS. Detta, som sedan snart 50 år branschstandard inom grafisk färgkommunikation, är under en konstant utveckling med nya version och färger. 

Sedan 2010 har totalt 644 nya färger adderats till systemet, 224 nya färger 2010, 336 nya färger 2012, 84 nya färger 2014 och 2016 ytterligare en uppdatering med 112 nya solida färger. Dessa är kromatiskt ordnade och kommer som ett supplement till tidigare utgåva. Samtliga produkter innehåller en unik kod, som ger en möjlighet att ladda ner färgbiblioteken i sitt designprogram (värde 850 sek).

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida

Solid Guide C&U

Formula Guide 2-set Coated & Uncoated. Nu med 1867 färger. Sedan 2010 har totalt 756 nya färger adderats till systemet.

Innehåller färgkoder: 100 C/U t.o.m 7771 C/U.


1 495,00 SEK

Solid Chips C&U

Solid Chip består av två rivarkspärmar - innehållande, i denna uppdaterade utgåva; 1,867 solida tryckfärger!

Sedan 2010 har totalt 756 stycken färger adderats till färgsystemet, som sträcker sig tillbaka till 60-talet. I 2016 version har 112 nya färger presenteras. Har du inte uppdaterat din guide på fem år? Se till att ta del av en ny uppdatering när färgerna är som fräschast!
3 640,00 SEK

Solid Set C&U

Solid Colour Set är ett paketerbjudande med både solfjädrarna och rivarkspärmarna från de klassiska solida
dekorfärgerna i Formula Guiden och Solid Chip Set.
4 290,00 SEK

Color Bridge Guide C

Colour Bridge assisterar dig i hanteringen av reproduktionen av printade färger och ger dig en uppskattning om hur du bör förvänta dig att din färg kommer se ut printad, på matt papper. Hänvisar Pantone Matchning System (PMS)-färger till sRGB, CMYK och Hex färger för både Web och HTML. Denna utgåva presenterar 112 nya Pantone färger.
1 650,00 SEK

Color Bridge Guide U

Colour Bridge assisterar dig i hanteringen av reproduktionen av printade färger och ger dig en uppskattning om hur du bör förvänta dig att din färg kommer se ut printad, på blankt papper. Hänvisar Pantone Matchning System (PMS)-färger till sRGB, CMYK och Hex färger för både Web och HTML. Denna utgåva presenterar alla 1867 Pantone färger.
1 650,00 SEK

Color Bridge Set C&U

Colour Bridge Set assisterar dig i hanteringen av reproduktionen av printade färger och ger dig en uppskattning om hur du bör förvänta dig att din färg kommer se ut printad, på blankt och matt papper. Hänvisar Pantone Matchning System (PMS)-färger till sRGB, CMYK och Hex färger för både Web och HTML. Denna utgåva inkluderar de 112 nya Pantone färgerna. Här förses du med båda versionerna av Colour Bridge:n – Coated & Uncoated!
2 800,00 SEK

CMYK Guide Set C&U

PANTONE har introducerat en ny förenad processfärgsguide för de olika tryckförhållandena i Euro och U.S. Uppdelad i två fyrfärgsguider, som visar totalt 2 868 färger på både bestruket och obestruket papper.
1 495,00 SEK

Pastels & Neon Guide C&U

PASTELS & NEON GUIDE består av 154 solida pastellfärger och 56 solida neonfärger i både matt och blankt format, allt i samma guide.
940,00 SEK

Pastels & Neon Chips C&U

PASTELS & NEON CHIPS består av 154 solida pastellfärger och 56 solida neonfärger i både matt och blankt format, allt i samma guide.
1 870,00 SEK

Metallic Guide C

PANTONE METALLICS Coated guide presenterar en utvidgande färgpalett med över 300 enastående metallfärger som adderar luminiscens och elegans till projekt i behov av en stilren look.
940,00 SEK

Metallic Chips C

PANTONE METALLIC CHIPS erbjuder sex specifikationer för varje Pantone Metallfärger. Här presenteras över 300 kromatiskt anordnade, briljanta metallfärger på matt papper.
1 870,00 SEK

Premium Metallic Guide C

PANTONE PREMIUM METALLICS Coated innehåller 300 bländande metallfärger utvecklade i svar till den kraftigt ökade popularitet som specialeffekts-tryckfärger fått det senaste. PREMIUM METALLICS Colours kan enkelt beläggas utan förlust av lyster, har längre livsspann efter print, samt har uthålligheten mot missfärgning och vanställning uppgraderats.
940,00 SEK

Premium Metallics Chips C

PANTONE PREMIUM METALLICS Coated innehåller 300 bländande metallfärger utvecklade i svar till den kraftigt ökade popularitet som specialeffekts-tryckfärger fått det senaste. PREMIUM METALLICS Colours kan enkelt beläggas utan förlust av lyster, har längre livsspann efter print, samt har uthålligheten mot
missfärgning och vanställning uppgraderats.
1 870,00 SEK

Metallic Guide Set

Ett set med två guider ger dig fler än 600 bländande Pantone Metallic Colour val till ett förmånligare pris.
1 495,00 SEK

Solid Guide Set

5 portabla solfjädrar i ett set:
- Formula Guide Solid Coated
- Formula Guide Solid Uncoated
- Premium Metallics Coated
- Metallics Coated
- Pastels & Neons Coated/Uncoated
3 490,00 SEK

Essential guides

Set med 6 solfjädrar från Pantones grafiska system (PMS) samlade i en skyddande väska.

Väskan innehåller följande produkter:
FORMULA GUIDE Solid Coated
FORMULA GUIDE Solid Uncoated
COLOR BRIDGE® Coated
COLOR BRIDGE Uncoated
CMYK Coated
CMYK Uncoated
5 400,00 SEK

Portable Guide Studio

Den kompletta samlingen med alla Pantones solfjädrar tillhörande grafiska systemet. Sedan 2010 har totalt 756 nya färger adderats till systemet. Nu sitter dessa insorterade i ordning inklusive de 112 nya färgerna som lanserades i mars 2016.

7 590,00 SEK

Reference Library

Med fler än 10, 000 färger inom PANTONE MATCHING SYSTEM, är PANTONE REFERENCE LIBRARY det mest omfattande samling av alla solida färger, solid-till- processfärger, endast processfärger och specialeffektsfärger. Biblioteket erbjuder agenter, designavdelningar, printare eller skolor ultimat flexibilitet och åtkomlighet för inspiration, kreation, specifikation, matchning och bekräftande för färg.
15 300,00 SEK

Extended Gamut Guide C

Extended Gamut Coated Guide, matchningssystemet med 1,729 färger, presenteras genom sjufärgs-simulering. Ytterliggare tre färger – orange, grön och violett - är sammanlänkade till det bestående CMYK-systemet. Denna sjufärgssimulering är perfekt för t.ex. förpackningar, etiketter och taggar.
1 350,00 SEK

Extended Gamut + Colour Bridge C

Extended Gamut Coated Guide, matchningssystemet med 1,729 färger, presenteras genom sjufärgs-simulering ytterligare tre färger – orange, grön och violett - är sammanlänkade till det bestående CMYK-systemet. Denna sjufärgssimulering är perfekt för t.ex. förpackningar, etiketter och taggar. Och här komplementeras Gamut Guiden med en Colour Bridge, för att du ska få tillgång till hela spektrumet av färger.
2 250,00 SEK

Solid Repl. Page

Lösa rivark till Pantone Solid Chips. Grafiska PMS systemet.
Består av fem perforerade bitar i varje färg, som på ett smidigt sätt går att matcha med andra färger och ytor. Pantone PMS ersättningssidor kan du använda för att ersätta förbrukade blad i Solid Color Chips böckerna.
95,00 SEK

Pastel + Neon Repl. page

Pantone Graphic.
Lösa rivark till Pantone Pastel + Neon Chips.
Består av 6 st perforerade bitar i varje färg, som på ett smidigt sätt går att matcha med andra färger och ytor. Tryckt på bestruket (blankt) och obestruket papper.
Systemet innehåller färgkoder: 801 C/U t.o.m 9603 C/U
95,00 SEK

Metallic Repl. Page

Pantone Graphic.
Lösa rivark till Pantone Metallic Chips.
Består av 6 st perforerade bitar i varje färg, som på ett smidigt sätt går att matcha med andra färger och ytor. Tryckt på bestruket (blankt)papper med lack.
95,00 SEK

Premium Metal Repl. page

Pantone Graphic.
Lösa rivark till Pantone Premium Metallic Chips.
Består av 6 st perforerade bitar i varje färg, som på ett smidigt sätt går att matcha med andra färger och ytor. Tryckt på bestruket (blankt) och obestruket papper. Bestruket/blankt=C.
95,00 SEK

Lighting Indicator D50

Arbetar du i rätt ljusförhållande? ColourChecker indikerar om ljuset du arbetar i återger färgerna korrekt eller inte. ColourChecker är ett perfekt assistansredskap för att nå perfektion in i sista detalj.
510,00 SEK

Lighting Indicator D65

Arbetar du i rätt ljusförhållande? D65 för designprodukter: ColourChecker indikerar om ljuset du arbetar i återger färgerna korrekt eller inte. ColourChecker är ett perfekt assistansredskap för att nå perfektion in i sista detalj.
510,00 SEK

Color Manager Mjukvara

Pantone Colour Manager är en mjukvara (DVD) som i samarbete med ditt favorit designprogram, som t.ex. photoshop eller illustrator fungerar för att försäkra dig om att du alltid lätt kan välja in rätt pantone-nyans i din skapandeprocess.
890,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.