Close
Sök
Filters

NCS Design produkter

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida

NCS index

En referensfärgkarta med NCS alla 1950 färger som gör det möjligt att snabbt identifiera färger på plats. Solfjäder i semi-matt utförande.
1 890,00 SEK

NCS Glossy Index

En referensfärgkarta med NCS-systemets samtliga 1950 färger i blankt utförande för identifiering av glansiga färger, ytor och material.
2 310,00 SEK

NCS Block Hue

Kulörtonssorterade lösa färgviftor i fickformat med NCS-systemets 1950 standardfärger. Perfekta för att identifiera färger på olika material och ytor. Samt ta fram färgkollektioner som matchar och har en visuell harmoni.
8 300,00 SEK

NCS Block Nuance

Nyanssorterade lösa färgviftor i fickformat med NCS-systemets 1950 standardfärger. Perfekta för att identifiera färger på olika material och ytor samt göra färgval och jämförelser.
8 300,00 SEK

NCS Atlas

En pärm med fastmonterade färgprover underlättar snabb navigering mellan olika färgområden. Ger en bra överblick över hur färgerna är relaterande till varandra enligt NCS-systemets logik samt förhållandet mellan färg och ljus.
4 410,00 SEK

NCS Album

Ett stort album med 2 pärmar fyllda med löstagbara färgprover som ger dig fullständig översikt av NCS-systemets 1950 standardfärger, för enklare färgval, färgsättning och färgkommunikation.
20 790,00 SEK

NCS Box

NCS Box innehåller färgprover i stort format (A6 storlek) för visuell bedömning och presentation av färger.
19 220,00 SEK

NCS Black & White

En smidig färgprovsamling med större färgprover för snabb identifiering av de populära färgerna i gråskalans olika nyanslägen.
1 370,00 SEK

NCS Gloss Scale

Glansskala i fickformat för att enkelt kunna specificera ytglans för objekt och miljöer. Olika gråskalefärger i kombination med olika glansnivåer används för identifiering av hur ljus och glans påverkar färger.
1 260,00 SEK

NCS Lightness meter

Ett smart verktyg för visuell ljushetsbedömning av olika ytor, färger och material. Perfekt hjälpmedel för att jobba med ljushetskontraster i offentliga miljöer.
420,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.