Close
Sök
Filters

VÄLKOMMEN TILL COLOURHOUSE!

Vi erbjuder färgsystem, färgprover, trendrapporter, seminarier, designmagasin, grafiska mönsterböcker för att inspirera och säkerställa att rätt färg & designuttryck förverkligas för Era kommande kollektioner inom mode, inredning, produktdesign. Våra partners och kunder är globala företag och varumärken inom konsumentprodukter, vare sig ni erbjuder online, retail eller omni kan vi design. Vill du veta mer? Välkommen till oss!

Aktuella produkter

A+A Ladylike

Vår/sommar 2018.
Lady Like från italienska designstudion; A+A
15 840,00 SEK

d.cipher PURE Women ClrTrends

PURE Women är en tidig översikt över vår/sommar 2018 säsongen avseende färger + trender.
15 360,00 SEK

NEXT Interior Trend

Guiden som ger en tydlig översikt på vilka färger och inredningstrender som är starkast. Ett verktyg som snabbt ger dig som designer, inköpare och tillverkare inom inredning tillgång till de viktigaste nyckeltrenderna och hur du kan applicera dessa på dina egna produkter och sortimentsplanera.
4 450,00 SEK

Scout Colour & Trend Women

Höst/Vinter 2017-18.
SCOUT WOMEN är en komplett och mycket fullmatad trendbok! Få globalt perspektiv av trenderna. Uppbyggd i teman med fokuserad förklarande text per tema. Varje tema presenteras med inspirationsbilder, produktbilder, referenser från catwalken, Pantone Textile For Fashion+Home referenser, vilka konstnärer och utställningar som är viktiga att ta del av samt "key looks" m.m.
14 450,00 SEK

Viewpoint

Prenumeration 2/år.
Strategiskt magasin för sortiment, produkt, design och kommunikation!
1 520,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.