Close
Sök
Filters

VÄLKOMMEN TILL COLOURHOUSE!

Vi erbjuder färgsystem, färgprover, trendrapporter, seminarier, designmagasin, grafiska mönsterböcker för att inspirera och säkerställa att rätt färg & designuttryck förverkligas för Era kommande kollektioner inom mode, inredning, produktdesign. Våra partners och kunder är globala företag och varumärken inom konsumentprodukter, vare sig ni erbjuder online, retail eller omni kan vi design. Vill du veta mer? Välkommen till oss!

Aktuella produkter

Collezioni Accessori

Här finns det allra senaste inom sko-, väsk- och accessoarindustrin samlat i en skarp presentation.
1 740,00 SEK

Collezioni Sport & Street

Ungt dynamiskt street-, active sport och klubbmode när det är som mest inspirerande. Internationella modevisningar i bild blandat med bildreportage från den internationella street- och klubbscenen. Presenterat temavis på ett spännande och ungt sätt.
1 740,00 SEK

Collezioni Trends

Prenumeration 4/år.
Rapporterar om de senaste trenderna gällande tyger, garn och accessoarer. Mässrapporter från bl a Pitti Immagine Filati i Florence och Expofil i Paris klargör de viktigaste färgerna, linjerna och stickningarna.
1 740,00 SEK

Color & Byte Floral

Color & Byte Floral är ett bra verktyg för dig som är ute efter blommönster - effektiv och tidsbesparande! 
Mönstren i boken finns sparade på medföljande DVD i vektorformat.
880,00 SEK

Frame

Prenumeration 6 utgåvor/år.
Internationellt cutting-edge interiörmagasin som smälter samman brittisk och amerikansk journalism med stilfull, italiensk estetisk känsla. Frame är klockren för dig som är interiördesigner och även en riktig godbit för dig som arbetar med arkitektur, produktdesign, butikskommunikation mm. Inspirerande och överraskande!
1 070,00 SEK

Geometric Textures Fashion vol 2

Från förlaget Arkivia.
Del 2 i serien med inspirationsfyllda geometriska mönster. Denna grafiska bok inkluderar över 300 designmönster och 59 olika färgpaletter, fria och redo att användas.
1 130,00 SEK

Kids Wear

Prenumeration 2/år.
Kid's wear är ett samtida magasin med hög trendfaktor och kreativa bildsekvenser. Design och innehåll är banbrytande inom sitt område för barn. Presenterar de senaste trenderna för mode, livsstil och kultur. Även foton med fokus på säsongens ”highlights”. Engelsk text.
260,00 SEK

Mark

Prenumeration 6/år
Över 240 sidor efterlängtat, inspirerande magasin inom arkitektur/design producerat av förlaget bakom FRAME. Mark Magazine ger dig världsperspektiv inom området arkitektur. Fylld av fantastiska artiklar & bilder.
1 070,00 SEK

Mix

Prenumeration 4/år.
Magasin för inredningsindustri, från industriella produkter till textil och inredning. Lyxig kvalitet och generöst format (34,5 x 24,5 cm) med stor mängd inspirationsbilder och kreativa reportage.
Innehåller trendfärger uppdelat i teman !
1 580,00 SEK

Next Look Style & Accessories

Fantastiskt matnyttigt magasin i vårt sortiment - med lång framförhållning!

Next Look Styles & Accessories innehåller ett tydligt och unikt trend forum med färg och material teman. I varje utgåva finner du accessoarer för dam såsom skor, väskor, smycken, skärp, hattar, handskar, glasögon mm från internationella designers och modehus. Bilderna presenteras både som intressanta detaljer och som helbilder.
Publiceras redan fyra veckor efter modevisningarna avslutats.
2 070,00 SEK

NL CloseUp Kids

Prenumeration 4utgåvor/år.

Next Look CLOSE-UP KIDS!
Barnmodetrenderna från de ledande Catwalk-visningarna och mässorna för barn/junior. Särskild fokus på mässorna Florentine Pitti event och Fimi i Valencia. Kids är uppdelad i 2 huvudområden: Pojk resp. Flick med uppdelning på produktkategorier för snabb överblick och känsla för barnmodetrenden och alla detaljer: Ytterplagg, Stickat, Casualwear till de lite mer välklädda. Även accessoarer som skor, väskor, ryggsäckar och kepsar/mössor. En bra överblick över alla de främsta internationella varumärkerna inom barnkläder för tjejer & killar.
900,00 SEK

NL CloseUp Women Denim& Casual

Följ modetrenderna inom Denim & Casual för dam.

Analyser av catwalk med halvårs framförhållning från bl.a. Bread&Butter för höstsäsongen och Mercedes Fashion Week Berlin samt Rio de Janeiro för vårsäsongen.
Djupanalys och detaljer för dam denimmode!
900,00 SEK

Show Details Box Accessories

Detaljtrend-magasin för alla som är intresserade av detaljer, mönster och skärningar kring väskor och accessoarer. Fördelade per designernamn. Ett urval av de mest intressanta accessoarerna och kollektionerna i fokuserad presentation.
1 480,00 SEK

Show Details Paris Women

Detaljtrend-magasin för alla som är intresserade av detaljer, mönster och skärningar kring plagg och accessoarer. Fördelade per designernamn. Ett urval av de mest intressanta plaggen och kollektionerna i fokuserad presentation.
1 470,00 SEK

Sportswear Intl EU

Prenumeration 6/år.
Ungt Sport & Street-magasin med mycket jeans.
1 120,00 SEK

Textile Report

Publiceras 4 gånger/år.
Detta är ett tidigt och högklassigt trendmagasin för DAM trender. Med fokus på Styling inkl. färger, trendteman, materialinspiration, stylingideer och enskilda plagg med detaljer.
2 710,00 SEK

WeAr Magazine

DE BÄSTA BUTIKSMILJÖERNA, DE LÄCKRASTE PLAGGEN. Allt i det generösa stora formatet med ett internationellt perspektiv
VÄLFOTOGRAFERAT.. presenteras det senaste inom mode, skor och accessoarer för den kräsne! Målgrupp: Herr, Dam, Accessoarer, Butiksindredare, alla andra som uppskattar läckra modemagasin !

WeAr innehåller trendrapporter samt reportage från hetaste städerna och dess shopping: ett måste bland dina prenumerationer!
1 690,00 SEK

View Textile Magazine

Prenumeration 4nr/år

Om man skulle välja ett trendmagasin som får kallas modebibel, är det View Textile. Ansvarig utgivare är David Shah. Med sin omfattande erfarenhet av modebranschen i alla led, är detta ett utmärkt designredskap att använda som referens genom hela kollektionsuppbyggnaden: från färg till färdigt plagg.
1 920,00 SEK

View2

Prenumeration 2/år

David Shah har gjort det igen! Skapat ett suveränt designmagasin för proffs! Designers, produktutvecklare, inköpare: på samma sätt som ViewTextile, är View2 en kontinuerlig analys av 4 trendsäsonger samtidigt. Inkl.Pantone-ref. för enkelt vidare designarbete.
960,00 SEK

Viewpoint

Nyhet! Viewpoint Magazine utökas till Viewpoint Design och Viewpoint Colour varannan utgåva, 4 nummer per år. Ett utökat strategiskt innehåll, oumbärligt arbetsredskap för dig som måste hålla dig á jour med färg- & designrelaterade marknads- och businesstrender. Magasinet ger värdefull input gällande hur vi påverkas av globala konsumtionsförändringar inom samhälle, hälsa, produktdesign, teknik, arkitektur, mat & dryck och vad detta innebär för varumärken, handel och kommunikation. Varje utgåva har ett speciellt tema med kort- och långsiktig 6-18 mån strategisk framförhållning.
2 890,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.